20% korting raamdecoratie

Het is dé tijd voor sfeervol isoleren!

Dit is de tijd om sfeer in huis te brengen nu de feestdagen voor de deur staan. Want je wilt graag de warmte binnen houden en de kou buiten. Alles om te voorkomen dat je gasrekening niet uit de pan rijst. Daarom is goede raamdecoratie juist nú een slimme oplossing. Raamdecoratie die goed is ingemeten heeft een isolerend effect. Vooral de Duette® doen het erg goed. Door de honingraatstructuur ontstaat een laag stilstaande lucht tegen het raam en dat isoleert erg goed. Uiteraard verzorgen wij het inmeten en plaatsen én wij helpen je graag bij de juiste keuze. Kom daarom langs en bekijk onze grote collectie stoffen, dessins en kleuren. Én dat is nu extra interessant, want je profiteert t/m 23 december 2023 van maar liefst 20% korting op raamdecoratie. Vraag naar de voorwaarden.

Colors@Home Lindhout dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Lindhout snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Brakel bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen